Runda bordet-samtal med Michael Wolf

Jag har haft en hektisk dag med möten, möten och återigen möten. Så många möten och alldeles för tajt schema att jag kom för sent till några av dem. Men som grädde på moset, eller kanske pricken över i, så hade jag en förbaskat trevlig lunch på Swedbank med ett gäng företagsledare samt Swedbanks koncernchef Michael Wolf (som folk tydligen refererar till som Kristin Kaspersens nya kille. Förutom att han är en höjdare inom bankvärlden då). Jag gillar när man får inblick i andras världar, och inser att det är väldigt långt mellan mitt bolag (mina bolag) och de där kostymklädda äldre herrarnas bolag som bara omsätter runt 100 miljoner kronor. Ja det var så de själva uttryckte det. Bara 100 miljoner kronor. Jahapp, där har man ju en bit kvar tänker jag.
I övrigt så pratade vi, och framförallt då Michael Wolf, om Malmö, räntor, bostadsmarknaden och banker. På ett väldigt avslappnat och förståeligt sätt. På ett sånt där sätt som inte gjorde att jag kände mig dum och mindre vetande. Bra kille! Duktig. Att lägga sig på en nivå så att publiken förstår och blir intresserade är ett väldigt smart drag. Lika smart som att komma dit utan slips. Älskar när folk tänker till så där. Heja!
Lägger mig nu med sinnessjuk huvudvärk och håller tummarna för att den är borta i morgon. På min födelsedag! 🙂 God natt!
Bild 2015-05-28 kl. 21.30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *