Födelsedagsmorgon

Sådärja. Morgon-födelsedagsfirad av de två bästa killarna i världen. Som har gått runt alldeles själva, med mig utanför butikerna, på Emporia. Resultatet: En superrosa topp (Jag är rätt säker på att de vill matcha mina 3000 svarta, gråa och vita plagg med något mer… uppiggande), ett silverarmband och två… randiga (Jaja, där tyckte de tydligen att jag skulle fortsätta på ett vinnande koncept) toppar.
DSC_0335DSC_0338DSC_0339DSC_0363DSC_0373DSC_0375DSC_0381DSC_0391

0 thoughts on “Födelsedagsmorgon

  1. Grattis i efterskott! Måste säga att de gjorde bra val av peesenter, den rosa tröjan passar jättebra på dig! Snygg färg! Måste också passa på att säga att det är jättekul att du börjat blogga igen. Din blogg var en av de första jag följde och gillade. Har undrat såå hur det är med Mio och blev glad när jag hittade dig på Instagram. Ha en bra dag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *