Nu händer det grejer + lite till semester

Det är ju snart höst hörnini. Det är årets bästa tid, näst efter sommaren. Fast den här sommaren har ju, vädermässigt, varit så dålig så i år är hösten da shit! Då sätter allt igång igen och folk har en grym energi. Jag har varit ledig en del den här sommaren och det har varit riktigt, riktigt skönt. Vid ett par tillfällen har jag jobbat lite, men bara hemifrån. Idag hade jag telemöte med Anni och vi började så smått prata lite om vilka nyheter vi ska ha i höst. PR with an Edge är ju det ena bolaget, där vi konsultar inom PR, och sen är det NewsHubby, som är det andra bolaget där vi bygger en produkt som ska funka långsiktigt och som ska förenkla för alla som vill skriva och skicka ut pressmeddelanden. Eller för alla som vill nå ut i media kort och gott. Vi har nyheter inom båda bolagen som jag ska presentera lite senare. Vi ska bara bygga färdigt (NewsHubby) en del som kommer att bli klar 30/8 samt paketera (PR with an Edge) några produkter. Hösten är på gång… Älskar det!
Men först – En resa till! Jajamensan, jag blev så trött på att fundera och älta det där “Vart ska vi åka?” eller “Vad ska vi göra?” så nu bokade vi en resa igen istället. Den här gången till Cala Bona. Kanske inte världens mest äventyrliga familj (Mallorca 2 gånger samma sommar) men vad tusan, där känns det tryggt med tanke på Mios sjukdom.

Den här gången bokade vi ett hotell med fokus på poolerna istället för stranden (Måste lära mina barn vad njutning är…) – Sunwing Cala Bona Beach.Skärmavbild 2015-07-27 kl. 15.31.27Hej Sunwing, nu kommer vi igen. Preppa pannkakorna!

0 thoughts on “Nu händer det grejer + lite till semester

  1. Härligt med en resa till! Vi funderar på att åka just till Sunwing Cala bona i höst så jag ser extra mycket fram emot dina rapporter därifrån. Våra barn är 2 och 4 år och hänger också helst vid poolerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *