Cause I’m worth it

Jag var på Bauhaus igår. Hemska ställe. Hade de bara varit lite trevliga och inte kollat på mig som om jag vore dum i huvet vid varje fråga (Vem tusan vet vart sågen står? Vart man kan mäta? Om man ska betala före eller efter man har sågat? Osv… De flesta förmodligen, men inte jag så… Behave, please!) så hade det varit ok. Men nu var det bara jobbigt. Jag skulle ha en regel för att den där värmaren som ni ser där uppe, plus en till, ska få hänga lite längre ner. Den regeln skulle så klart vara i ett exakt mått. Och så skulle jag ha bets så att den blir i samma färg som övrigt trä. Och såna där vinkelgrejer att sätta upp den med. Och passande skruvar. Maj Gadd vad jobbigt det är att köpa en sak av varje så där. Det tar ju sån tid att hitta.
IMG_9789

Men jag hittade regel där ute bland bygg-grejerna Sågade den till 267 cm

Gick till K-Rauta och köpte skruvar. De var mycket trevligare där. Tack K-Rauta för att ni tog hand om mig i ett skört tillstånd.IMG_9729

 Sov på saken (ja inte på regeln förstås) och gick ut på en powerwalk i morse när jag vaknade.

Fick feeling och började måla.
  

Färgerna stämmer ju svinbra. Det var en ren chansning eftersom jag inte kunde ta med väggen till Bauhaus.

Så nu sitter jag här, med min belöning – Cause I am worth it. Nu – frukost. Sen – utflykt. Men vart? Hade tänkt åka till Skånes Djurpark men där ska det åska, och då tänkte jag att vi åker till Zoo i Köpenhamn men där ska det visst också åska. Vad ska vi göra idag? Tips? Det enda jag vet är att jag måste vara hemma till 15,00 i morgon då jag har Skype-möte med Sän Frän. Men tills dess – What to do? Helst åskfritt men ändå ute.

0 thoughts on “Cause I’m worth it

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *