CXWORX

Nu har de nya passen startat, och jag testade nya CXWORKS idag. Eftersom jag inte har tränat det så många gånger tidigare så hade jag inte hunnit tröttna, men det var ändå kul med nytt. Det här passet var rätt tungt för rumpa och axlar (inte lika mycket axlar som i BodyPump) så jag hoppas på lite träningsvärk imorgon. Det bästa med CXWORX är nog ändå att det är ett 30-minuters-pass. Så sjukt effektivt, och för mig gör det att jag verkligen går all in och maxar under de 30 minuterna. På 60-minuters-pass kan jag fega mer, för att jag är rädd att inte hålla till slutet. Skitdumt, jag vet. Måste släppa den grejen. Bättre att ta ut sig tills man inte håller än att fake-inte-hålla i förväg. Ju.
unnamed unnamed-1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *