Buggsökning for the win

Igår kväll blev vår nästa-version av NewsHubby  klar, fast bara bakom kulisserna, så idag ska jag ägna hela dagen åt att leta buggar. Jag hatar att leta buggar. Eller nä förresten, jag älskar att leta buggar men hatar att hitta dem. För jag vet nämligen att det alltid finns buggar och jag är alltid livrädd att stöta på för många eller för stora. Men det är så det är, buggar finns alltid när man lanserar nåt nytt. Speciellt i den här världen, där vi bygger enkelt och snabbt och får ut det på marknaden så fort som möjligt med målet att se om det finns nåt intresse innan man gör nåt större. Så idag är det stora buggletardagen. Wish us good luck!
Men först – Powerwalk till kontoret.
Bild 2015-09-28 kl. 07.40 #5

0 thoughts on “Buggsökning for the win

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *