Sky is the Limit

Nu när vi ska lansera vår svenska version av NewsHubby så sitter jag och går igenom och finslipar alla exempeltexter som vi har skapat för att hjälpa våra kunder att på ett enkelt och smidigt sätt skriva pressmeddelanden. När man slår ihop alla exempeltexter så blir det ett helt pressmeddelande, och det är himla kul att läsa alla hittepå-företag och hittepå-idéer som vi (mest Anni) har tvingats hitta på. Så här till exempel:
Topputvecklare lämnar Spaceship för Sky is the Limit
Idag presenterar Sky is The Limit Roland Johansson som ny utvecklare. Roland har tidigare arbetat för Spaceship där han ansvarade för apputvecklingen, samt att han under sina fem år där utvecklade 20 appar. Roland Johansson vann år 2013 även det prestigefyllda priset Guldappen.

Nice office view
Roland kommer att ansvara för Sky is the Limits kommande app som planeras att lanseras i höst i samarbete med Rosa Slipsen. Han kommer även att leda teamet som består av fem utvecklare.
– Mitt fokus ligger till 100 procent på mitt kommande uppdrag som jag känner mig väldigt ärad över att ansvara för. Att komma in i ett nytt företag och direkt få ett sådant viktigt uppdrag känns oerhört hedrande. Jag har alltid följt Sky is The Limit och inspirerats av deras teknik så detta är verkligen ett mål jag har haft i livet, säger Roland Johansson.
Sky is The Limit är ett bolag som är specialiserade på att läsa tankar. Detta gör de genom att fånga upp signaler och frekvenser från hjärnan som sedan omvandlas till symboler som därefter kan tolkas. Det som gör företaget unikt är att tankarna som de läser in – tack vare en avancerat teknik – kan överföras till digitalt format.
– Vi har haft en dialog i flera månader för att försöka få med Roland på vår resa. Han är en oerhört skicklig utvecklare som vi tror kommer att passa utmärkt hos oss, både som en del i vårt team och inför det uppdrag som han nu står inför, säger Anni Tjebbes, grundare av Sky is The Limit.
Sky is The Limit har under 2014 fördubblat sin omsättning och lanserade i höstas en app i samarbete med Spaceship vilken slog alla tidigare rekord med nedladdningar i över 50 länder. Företaget vann i fjol även pris som årets nykomling. Roland Johansson påbörjar sitt uppdrag hos Sky is The Limit den 1 september.

0 thoughts on “Sky is the Limit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *