Att prioritetera upp och ner

Jag tror att de flesta kämpar för att få tiden att gå ihop, och det gäller oavsett man har barn, jobbar heltid eller hur livet än ser ut. Man har liksom skapat sin vardag, och att förändra den, framförallt om det gäller att stoppa in fler aktiviteter, kan kännas svårt eller näst intill omöjligt. Hur ska jag, i min redan stressiga vardag, kunna peta in en timmes träning om dagen också? tänker man. Och det går ofta inte… OM man inte prioriterar bort någonting annat. Det finns vissa saker som jag inte vill prioritera ner på listan dock:

  • Natta barnen (ja jag ligger alltid med dem när de ska sova. Det är en garanterad stund av närvaro)
  • Äta middag tillsammans med barnen   (Även om jag ibland väljer annan mat än deras husmanskost)
  • Sömn (sömn är skitviktigt, speciellt om livet är hektiskt)

Däremot har jag blivit duktig på att prioritera bort följande:

  • Städning (det är ok att det är lite rörigt. Speciellt om det gör att jag får tid över till träning)
  • Dumsurfande
  • Saker som jag pressar in för andras skull mer än min egen (svårt att säga nej)

Att träna ger nämligen så himla mycket! Och ännu viktigare om allt annat är stressigt.

0 thoughts on “Att prioritetera upp och ner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *