Hemliga säljtips

Igår var jag i Stockholm och hade två riktigt bra möten. Det ena ska jag berätta om snart, det har med NewsHubby att göra, men det andra tänker jag berätta om nu:

Jag träffade Vishal och Aleksandar, två av grundarna till ServiceFinder. De startade ServiceFinder när de var 19 år, hoppade av skolan och struntade i alla fester på helgerna och drev istället igång ett bolag som idag är ett miljonbolag, och sålt till Schibsted. Vad nyckeln till deras framgång är? Ja men så klart att det är Sälj! Jag tror tyvärr att vi ofta (Japp, inklusive moi) har våra idéer som vi brinner för, jobbar dag och natt, tänker, drömmer och pratar vårt företag dygnet runt och… ja men ni fattar. Vi ger allt! Men glömmer att kavla upp armarna och sälja. Jag blev väldigt inspirerad igår och tänker testa det som Aleksandar rådde mig till: Sätt dig och sälj en hel vecka till 100%, för att sen kunna utvärdera. Det och många andra hemliga insidertips fick jag i senaste avsnittet av Entreprenörspodden. Vill du också lyssna så gör du det här.

Vishal, jag och Aleksandar12053129_10153237097121733_1505815003_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *