Jag ska utbilda mig till PT

Det är så himla kul, men hektiskt, just nu. Jag kommer inte att ha en ledig minut på tre veckor, men det är av en väldigt rolig anledning: Jag har börjat utbilda mig (vid sidan om förstås) till PT. Och jag älskar det. Just nu lär jag mig allt om anatomi (Herregud, jag drömmer om musklernas namn på latin) och senare blir det mer praktiskt. Hur jag hinner med det här? Jo men jag har valt att prioritera bort precis allting som inte är nödvändigt.
Nödvändigt är: 1) Barnen 2) Jobbet 3) Utbildningen 4) Träningen. Det är det jag gör under de här tre intensiva veckorna. Och sover! Sömn är skitviktigt för att hålla fokus. Ju mer jag sover desto lättare kommer jag att lära mig (=effektivt). Jag kommer inte att ha en enda ens halvt ledig dag men tycker att det är värt det eftersom jag får lära mig en massa intressanta saker.
Samtidigt så händer det en massa kul på NewsHubby också: Alexandra, min gamla vän och kollega från waaay back, har börjat som Sales Manager och idag har vi äntligen fått ut den svenska sajten. Så himla kul! Nu jäklar ska vi kavla upp ärmarna och sälja 🙂

Här är halva styrkan. Killarna ville inte vara med. (Det verkade vi visst vilja)unnamed-2

0 thoughts on “Jag ska utbilda mig till PT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *