Entreprenörstugg

Det där tugget som man har med sina vänner och bekanta om enklare vardagligheter, med sina barn om vilken teckning som är coolast eller vilken pärlplatta som är finast, med sin bästis om… saker som bara hen får höra – det där tugget som är nästintill terapeutiskt, det har jag med Sofia varannan vecka. Om entreprenörskapet och alla ups and downs som det medför. Och det fina i det hela är att vi gör det med mikrofonerna på. Med er! Så att ni också kan höra. Den här veckan pratar vi lite om att Sofia är i startgroparna med att ta in investering och att jag är i lanserings-mode med NewsHubby. Lyssna gärna om ni vill hänga med på vår berg-och dalbana. I Entreprenörspodden.
entreprenorspodden-ny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *