Människor som ger energi

Livets bästa tips måste vara att omge sig med människor som ger energi. Och givetvis absolut inte med de som tvärtom ger dålig energi. Näst värst är ju de som inte ger nån energi alls, men värst av allt måste ändå vara de som totalt sänker en. (En undran: Känner man det själv när man gör det? Eller är det så olyckligt att man inte har självinsikt då?) Men de ska vi inte ödsla energi på nu. Mina kollegor – Anni, Roland och Alex – de är såna som ger energi. Massor av energi. Älskar att lämna kontoret med mer energi än när jag kom. Och eftersom jag börjar varje morgon med en powerwalk till kontoret så är jag redan rätt så energipåfylld där på morgonkvisten. Folk som ger energi – Halleluja! Mina kollegor – Halleluja!

Och här sitter jag och blir energipåfylld av att se mig själv i Mincs fönster. En ära minsann!1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *