Ny form av egentid

Jag har aldrig gillat ordet “egentid“. Jag tycker att det låter lite bittert och desperat. Men det är ändå nåt fint med egentid (ja jag hittar inget bättre ord… Tid kanske?) när man väl får det. I natt sov vi i Helsingborg hos min bror med familj. Jag ska vara på utbildning hela helgen och barnen har tjatat om att få träffa sina kusiner, så det passar ju utmärkt att slå två flugor i en smäll: Kusinhäng samtidigt som jag får barnvakt på dagarna. Det blir ju en bit att köra dock, men det är där min egentid, eller tid då, kommer in i bilden. Jag ska köra en timme ner till Malmö nu och en timme tillbaka ikväll. Vad jag ska göra? Lyssna på poddar, tänka hela tankar utan att bli avbruten, plugga lite kanske (brukar spela in röstmemon och sen lyssna på. Så.Jäkla.Bra!), prata med en kompis i telefon (kanske ingen som vill prata just nu va?) och fundera lite över NewsHubby och vad nästa steg borde vara. Det här med tid – fy, vad fint det kan vara ibland.
Men… jag lämnar två underbara små killar i en varm säng. Det hade inte varit dumt att ligga kvar där heller.sovandekids

0 thoughts on “Ny form av egentid

  1. Hej!
    Hittade den här bloggen idag och undrar, vad hände med barnpodden och den pod ni startade efter där? Det kom bara nåt avsnitt va? Det kändes som att ni två hade så mkt på g och jag gillade verkligen er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *