NewsHubby och Owegoo i Breakit

I helgen var både mitt bolag (NewsHubby) och Sofias bolag (Owegoo) med i Breakit. Himla kul att de lyfter Malmö lite. Mitt cyniska jag tänker att de vill få läsare från hela landet, inte bara Stockholm, medan mitt entreprenörs-jag tänker att Jaaaa, det är väl klart att stockholmarna, och övriga landet, borde hålla koll på alla de grymma bolag som vi har här i Malmö.
Sen undrar jag en sak: Hur viktigt är läget egentligen? Alltså jag menar att på ett sätt så känns det ju självklart att det är lättare att lyckas i en stad eller på en plats där det finns fler som du, fler entreprenörer att nätverka med och fler events att gå på. Men sen, på ett annat sätt, har man en bra grej som världen vill ha – ja men då når man ju ut tack vare det. Man borde ju i princip kunna sitta undangömd i en källare och bygga nåt, och sen om det är något som “alla” vill ha så sprids det. Fast näää, nu pratar jag emot mig själv och hela min bransch (PR). Det är viktigt att synas och höras. Ju. Att öka medvetenheten om ens varumärke hos folk. Så jo… det är klart att det spelar roll vart man är. Det är inte avgörande, men visst tusan hjälper det om man är på ett ställe där det är branschvänligt, dvs. där det finns fler som du.

NewsHubby och Owegoo i Breakit i lördags:Skärmavbild 2015-11-30 kl. 10.13.41 Skärmavbild 2015-11-30 kl. 10.13.56

By the way… Så här såg det ut behind the scenes den dagen då jag hjälpte Sofia att ta det där pressfotot: (Vi spelade in en liten videosnutt också)

https://www.youtube.com/watch?v=IpYKzEpGTqw

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *