Nuär det jul!

Och där kom jag tillbaka till lägenheten för sista gången idag… Dagen har bestått av julklappsinhandling på Emporia, sushilunch med Kristina (visserligen i luren, men ändå tillsammans med Kristina), köande i posten (1 timme, men det är så värt det. Får berätta varför på juldagen…), inhandling av julmat tills ikväll och imorgon, inköp av Bingolotter (!) (som barnen gärna vill testa för första gången ikväll. Får se hur länge det roliga varar…), fix med fakturor och ekonomi, lite annat jobb, hämtning av barn, snack med Tina i telefon om diverse skojiga saker, inslagning av sista klapparna, besök av jultomten som visst hade lämnat julkappar med rim utanför dörren. Julklappar som vi skulle öppna idag. Det stod nåt om att det var viktigt att sova gott natten innan jul så att vi imorgon kan ha riktigt kul. Typ. Varsin dunkudde låg i paketen. Vi blev alla väldigt glada över att nu kunna kassera de kuddar som har dun som ibland sticker som synålar in i kinden. Oskönt.
Och nu då… skulle precis lägga mig i tjugo minuter, medan all mat står där och gör sig färdig helt själv i ugnen, och läsa en bok. Men så kom jag på att jag hade en påse kvar i bilen, som jag var tvungen att hämta.
Men nu, nu ska jag alltså inte lämna lägenheten mer idag utan slänga mig i soffan med mina förväntansfulla barn och invänta julafton. Så här ska jag se ut. Hela kvällen.alex123

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *