God Jul och status

Status här hemma: Ja men han brukar ju som sagt betygsätta sin huvudvärk, och de senaste dagarna har han inte haft lika ont (sen vi ställde om shunten) och därmed varit piggare. Han säger att han är på 5,8 på skalan.
Han följde med till skolavslutningen, och hängde även med klassen en timme på morgonen, men efter det var det uppe på 6,5 igen, bara en liten stund dock.
Men vi gläds ändå åt att det faktiskt är bättre än på länge, just nu när det är julafton. Han kommer att kunna mysa med sina små kusiner och han kommer kunna njuta av julafton. Om det inte blir sämre vill säga, men det tror jag inte. Det har varit så här, ganska konstant nu, i några dagar. Så låt oss hålla tummarna för att det består hela dagen.
Däremot så har det börjat ta ganska hårt på honom mentalt. Han mår rätt dåligt mentalt, och så fort julen är slut så ska jag se till att han får gå och prata med den där barnpsykologen som vi fick gå till en gång när han fick diabetes. Hon var inte orolig för honom och tyckte inte att de behövde ses mer eftersom han mådde bra mentalt. Och det gör han ju när han är frisk, som han var då, men nu behöver han verkligen få ur sig lite.
Imorgon kommer han och Alvin få en extra julklapp av mormor… och det kommer säkert vara väldigt positivt för honom. Men mer om det imorgon… 😉
God Jul!
Alltså… han har fantastiska klasskompisar <3julkort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *