Dag 3 på sjukhuset – God morgon

Vi ser på film på kvällarna. Som jag somnar ifrån. Men just igår var det rätt bra eftersom jag gärna ville att det skulle bli onsdag. Nu är vi alltså inne på dag 3 här på sjukhuset. Jag håller tummarna väldigt hårt för att vi får nån slags vettig plan idag, eller att de annars talar om att “vi vet inte vad vi ska göra”. Hellre det än den där luddiga icke-infon som jag fick igår. Den där infon som kan få vilken mamma som helst att skena iväg i tankarna. Tur att jag (eller jäkla otur egentligen, beror på hur man ser det) är så luttrad och förstår mig på folk som säger en sak och menar en annan, eller som överlag kommunicerar dåligt.
Snart dags att väcka den här lille killen som ska ner till sjukhusskolan 9,15-10,15Bild 2016-01-27 kl. 07.29

0 thoughts on “Dag 3 på sjukhuset – God morgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *