Entreprenörskap, mål och motivation

Jag ska föreläsa om entreprenörskap och motivation för ett gäng som ska köra Toughest i vår. Det ska bli så kul! Det här är två ämnen som jag ju brinner väldigt mycket för men som jag aldrig har föreläst om. Därför blir det extra roligt.
Tänker på det här med att många har som mål att “jag vill gå ner i vikt”, “jag vill bli muskulös”, “jag vill springa en halvmara” eller liknande och att man ofta hamnar i det där all in-träsket när man kör, kör, kör stenhårt och sen… sen när man har blivit smal (om man kommer dit, för det är inte ens säkert att man gör det med den målbilden), ja då är det lätt att tappa det igen. Så det kommer jag också att prata om; hur man sätter upp mål som gör att man orkar hålla motivationen längs vägen. Tricket är att göra något så att man gillar själva resan också.business-motivation
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *