Många nya grejer på gång

Det är så himla kul det här. Jag och Anni körde ju brainstorming hela dagen igår, men vi hade en så lång lista att vi inte ens hann till hälften. Men det vi gjorde blev väldigt bra. Och omfattande.
Vi pratar om allt från PR with an Edge – vad vårt nästa steg ska bli och hur vi ska se till att fortsätta att vara bäst på det vi gör. Vem som har sagt att vi är bäst? Ja men det är vi själva. Ödmjukt, jag vet. Jag kan försvara mig med att det är ingenting vi går och snackar om utåt, för att sälja in, men vi tycker själva att vi är bäst inom vårt område helt enkelt. Och vi vill fortsätta vara det, så då krävs det att vi ligger i framkant. Hur ska vi göra det? Vi har mängder av idéer, vi måste bara sätta oss ner och befästa dem.
Sen behöver vi också prata om hur vi hela tiden ska hålla lågan uppe med våra befintliga kunder. Vi måste först och främst vårda de relationer vi redan har ju, och se till att alltid vara attraktiva där och göra vårt yttersta.
Och förutom de här grejerna så kommer vi att ta ett stort kliv inom podd-verksamheten, starta nya samarbeten, kicka igång fler produkter. Och så vidare, och så vidare… Och det är så himla kul. Förhoppningsvis kan vi åka iväg några dagar nästa vecka för att få allt på plats.
Vi vill göra bra grejer helt enkelt. 1
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *