30-dagars utmaning för att bli starkare: Rörelseträning

Jag ska köra igång en 30-dagars-utmaning på Instagram med fokus på rörlighetsträning, för att så småningom kunna lyfta tyngre och därmed få mer muskler. Härligt va? Jag tycker själv att det är lite svårt att rörelseträna* varje dag, även om jag vet att det hade varit så himla bra för mig. Ibland passar jag på att gå på Yoga, Pilates eller Body balance så att jag liksom får det lite “gratis”, men de andra dagarna är det tänkt att jag ska köra det hemma, eller på gymmet när jag ändå tränar styrketräning. Åtminstone ett par minuter om dagen vill jag köra. Hur svårt kan det vara liksom?
Det kan ju faktiskt vara ganska svårt. En grej är att jag så snabbt tröttnar på att köra samma övningar, och en annan är att det är rätt så tråkig (men ack så välbehövlig) träning. Så nu tänkte jag göra det roligare genom att köra en 30-dagars-utmaning på Instagram. Ni hittar mitt PT-Instagram här, eller så sök bara efter “PT-Alexandra”. Vi kör igång imorgon!
*Med rörelseträning menar jag dynamiska stretchövningar, då det är genom såna man får ett bestående resultat.
Det här är en övning som jag försöker köra i alla fall en gång om dagen, i en minut, för att bli mer rörlig i höftböjaren och därmed så småningom kunna göra djupare och mer effektiva knäböj med målet att få mer muskler i rumpa och lår.
https://www.youtube.com/watch?v=4Lg4zm0tYWs
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *