Ny vecka och dags för operation

Imorgon ska Mio opereras. Vi åker in nu om en stund för att skrivas in, träffa narkos, läkare och så vidare. Och för att göra det som Mio hatar; 3 dubbelduschar. Dubbelduschar innebär att man varje gång man duschar gör samma procedur (som är minst 10 minuter lång) två gånger. Det är extra mycket rengöring eftersom de opererar in främmande föremål i kroppen. Viktigt att det är supersterilt och rent då. Så i natt får jag inte kramas med honom, det får jag aldrig innan operationen. Men det är inte det värsta. Det värsta är… att han ska opereras i huvudet. Och att det inte är över när jag får träffa honom på uppvaket, utan ska göras en gång till senare i veckan.
Världens finaste bröder säger hej då till varandra♥111

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *