Ny vecka – möten, röntgen och två födelsedagar

Ny vecka imorgon och vi har många möten inbokade. Först i Stockholm, i början på veckan, och sen i Malmö. Och Alvin ska till läkaren. Imorgon. Självklart mår han bra just nu, men det är så det är bara. Vi får förklara helt enkelt… Jag ska också till läkaren i veckan för att röntga njurarna. Hade njursten för nån månad sen så nu ska jag röntgas bara för säkerhets skull.

Men till alla möten nu då… Vi ska ha möte angående eventuellt samarbete inom poddvärlden, förhoppningsvis spela in två poddar med intressanta personer, ha planeringsmöte med en av våra kunder, ha möte med en potentiell kund (Håll tummarna!) och sen hoppas jag hinna få till en dejt med Lalinda också.

Och sen – på fredag – då slår vi till, jag och min fina vän Johanna (som också fyller år. Jag den 29:e och hon den 31:a) med födelsedagspartaj. Vi ska ha lite förmingel på vårt kontor och sen gå på Aw på Media Evolution. Sen – kanske det bästa av allt – så ska jag och Johanna hänga hela lördagen också, antingen på spa eller, om det är väldigt fint väder, ute i solen nånstans. Ska bli så härligt!
Vi håller tummarna för fint väder nästa helgworkshop-prwithanedge-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *