Ny vecka, stor pappershög och poddrum

Ny vecka igen! En vecka som återigen är fullspäckad av möten. Jag förstår inte hur jag gör, men på något sätt så lyckas jag boka upp mig hela veckorna. Varje vecka. Alltid. Funderar på om jag skulle proppa in alla möten samma dag (dagar) så att jag på så sätt får mer sammanhängande tid att jobba övrig tid. Men samtidigt så är ju möten en stor del av mitt jobb, jag måste kanske bara acceptera det? Och jag gillar ju att ha luft mellan möten, men samtidigt så blir det så hackiga dagar. Ja ni hör ju, jag har tunga logistikproblem. Det är dock angenäma problem att vi har mycket att göra 🙂
Idag ska jag börja dagen med att röja undan en pappershög som jag har fått ångest av att se här hemma i helgen, och som jag inte har kunnat förmå mig att ta tag i. Men idag så. Och så har jag alltså en massa möten, plus att vi ska sätta ihop några offerter (Tjohoo!) till potentiella kunder. Jag använder en väldigt bra online-tjänst för att skapa offerter – en tjänst som jag ska berätta mer om i ett annat inlägg. Men nu kör vi! (I regnet! Vad hände? Det skulle ju vara soligt..?) PS. Det roligaste av allt… vårt poddrum är alldeles strax klart så jag ska sticka iväg till en musikaffär och köpa utrustning. Nån som har tips? Maila mig på alexandra@prwithanedge.se.DSC_0139 (1)
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *