På tal om kropps-och skönhetsideal

I senaste avsnittet av vår podd “Alex & Alex” så pratar vi om skönhetsideal. Vi går igång på det här med att det bara finns en typ av ideal och att det (idealet) är så otroligt… litet. Smalt. Minimalt. Jag tycker inte att det är nåt fel med att vara liten, smal, minimal… men det är så tröttsamt att det bara är det som gäller. Varför förstår man (media) inte att det är lättare att inspireras av såna som vi kan identifiera oss med? Vanliga och snygga kroppar som vi kan känna att vi har en chans att få. Det pratar vi om i senaste avsnittet. Och mycket annat. Lyssna här.
Läppstiftsgeneral Tetschet. Lika mycket som hon gillar läppstift, lika lite gillar jag det. Förstår inte det där. Så väldigt obekvämt. DSC_0106 DSC_0107
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *