Power och självsäkra kvinnokroppar

Det finns ingenting som peppar mig så mycket som tjejer och kvinnor med power. Och gärna som är säkra och trivs i sina kroppar. Jag inspireras av tjejer som inte går och drar i tröjan, som vågar klä sig så att formerna syns oavsett vad det är för former, som vågar använda sina kroppar utan att skämmas, som har en stolt hållning och som dessutom inte är så fokuserade på andra tjejers och kvinnors kroppar.
Jag inspireras av Frida Fahrman och Elaine Eksvärd som båda känns som tjejer med sunda ideal och som liksom är starka och använder sina kroppar mer än att de fokuserar på ytan. (Jodå, man kan vara snygg och ha svinssnygga kläder utan att för den sakens skull ta sin kropp, den ytliga delen, på för stort allvar – det är inte en motsättning). Och så inspireras jag av många träningstjejer som har prestationsmål istället för utseendemål. Jag själv har alltid haft utseendemål som ung (jag tror att de flesta börjar så, eller?) men tänker helt annorlunda nu. Jag vill kunna göra vissa grejer (träningsmässigt), och hur kroppen blir… ja men det kommer på köpet. Jag litar på att så länge jag äter när jag är hungrig, och tränar som jag gör, så kommer jag vara rätt nöjd. Kroppen används och blir stark, och det känns så himla bra!
För att summera det så kan man säga att jag imponeras och inspireras av tjejer som trivs i sina kroppar. Som Beyonce till exempel. Älskar hennes power!
https://www.youtube.com/watch?v=NPP10z9nz8I

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *