Kyckling – dettaångestfyllda problem

Men jag fattar inte. Hur svårt kan det vara liksom? Kyckling – Så.förbaskat.svårt! Antingen blir det vattnigt, eller så blir det torrt. Eller så, om man låter det puttra i sin egen marinad – så blir det smuligt. Jag kommer inte göra kyckling fler gånger. Det blir inget mer av det. Och ja jag vet – det finns massa finfina recept och tips på nätet. Men de funkar inte. Kyckling är inte kompatibelt med mig helt enkelt. Bara om nån annan lagar det, då kan jag tänka mig att äta det.
Så det här var sista gången jag gjorde kyckling. Igår, på min 43:e födelsedag. Hädanefter lagar jag vegetariska biffar. De är stensäkra. Kan inte bli varken torra, vattniga eller smuliga. Så kör jag kyckling när jag äter ute. DSC_0282
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *