Podcast in the making

Hela dagen idag är full av möten. Jag har möte varje heltimme, och har till och med bokat in ett brainstormingmöte över lunchen. Får se om det blir bra att köra så mycket på en och samma dag. Men det är mycket kring vår podcast just nu. Vi ska ju släppa “På Insidan – en podcast om företagen i Media Evolution”. Det är en podd där vi intervjuar medlemsföretag – det finns 400 att välja mellan, har du nåt tips så hojta – om stories som är intressanta att lyssna på. Det är inte rena företagsstories utan mer i stil med “Så attraherar du talanger” eller “Så skapar du kreativa team”. Det vill säga sånt som ger lyssnaren något. Anni håller på att göra det grafiska och jag håller just nu på att göra intervjuer och förintervjuer.

Old Style hoto. Retro Microphone on the table
Old Style hoto. Retro Microphone on the table

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *