Zumba fitness

Mitt löfte till mig själv har ju varit att jag ska börja med nya träningsformer, och då framförallt olika danspass. För att det ger en sån otrolig glädjekick. Igår var jag i valet och kvalet… Funderade på att gå på Zumba fitness, men var egentligen inte jättesugen eftersom jag tänkte att jag inte är så sugen på just Zumba. Så jag tvekade in i det längsta. Mycket för att jag var feg och tänkte att jag kommer vara sämst i klassen. Men så kom jag på att det är ju svinlöjligt att tänka så. Så jag bara gjorde det. Och älskade det. Det var ganska svårt emellanåt förstås, men ändå så himla kul. Det var mindre spanskt och mer “vanlig” dans än jag trodde. Vilket var bra. Det var kul. Och värt att gå dit. Så nu ska jag köra det minst två gånger till. Längtar redan till nästa pass. Måste bara byta skor. Jag fick väldigt ont i (under) fötterna i mina, inte alls dansiga, skor. Vad ska man ha för skor egentligen? Nån som vet?
Lite så här var det:


 

0 thoughts on “Zumba fitness

  1. Det ser så roligt ut men jag är verkligen värdelös på koordination. En kollega “lurar” med mig på sina pass ibland och vissa grejer hänger jag med på klockrent medan andra blir bara rörigt. 🙂

  2. Så kul att läsa! Jag är lite likadan, är så rädd för att vara sämst för att jag har väldigt dålig koordination. Men kanske ska ge det ett försök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *