Just nu…

  • läser jag mycket inredningstidningar.
  • pysslar jag mycket hemma. Rensar ut och gör om.
  • tar jag in vilda blommor utifrån och placerar i vaser.

blommor

  • klipper jag av kvistar och sätter i småvaser utan vatten i. (De står jättelänge)

  • läser jag “Utan personligt ansvar” som är en fristående uppföljare på “Egenmäktigt förfarande” av Lena Andersson. “Egenmäktigt förfarande” läste jag för nåt år sen och oj vad jag älskar sättet hon skriver på. Hon beskriver liksom det mest patetiska beteendet (som vi garanterat har upplevt i oss själva många gånger) utan att använda ord. Det är liksom det där tysta, mellan raderna, som säger det. Så himla coolt.

Utan personligt ansvar

  • tränar jag mycket styrketräning i kombination med Sh'bam.

Och just precis i detta nu så ringer jag Com Hem och felanmäler vårt internet för hundrade gången (väldigt irriterad till en början, men sen är det ju svårt eftersom det alltid är nån trevlig och väldigt lugn norrlänning som svarar), lyssnar på gammalt poddavsnitt av Josefin och Vanja, har tänt ljus (man får ju passa på när det är lite morgon-“mörkt”) och förbereder inför ett Skypemöte som jag ska ha snart. Vad gör ni om jag får lov att fråga? 🙂

0 thoughts on “Just nu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *