Karma… eller What goes around comes around

Jag tror på Karma och på att det jag ger ifrån mig får jag tillbaka på nåt sätt. Inte på ett negativt sätt, utan mer att om jag gör bra grejer och bjussar, så händer det bra och bjussiga grejer för mig. Och det är inget hokus pokus alls i det. Om jag är en person som är generös och vill andra väl så tror jag att det är den typen av människor jag drar till mig, som är likadana, helt enkelt. Inget konstigt i det egentligen.
Jag tycker att det säger så mycket om Jessica Lagergren och Angelica Lagergren från Tvillingpodden, när de länkar både från blogg och Instagram, till mig (för att jag hade tipsat om en kostgrej). De har stora bloggar och vet att det kommer att ge en boost i min trafik. Underbara tjejer! Mer sånt i bloggvärlden! Och i världen överhuvudtaget. Tack 💜Karma
 

0 thoughts on “Karma… eller What goes around comes around

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *