#WeWearWhatWeWant

Jag läste hos min vän Linda om #WeWearWhatWeWant – och jag älskar det! Först och främst så har jag avföljt alla som i mina ögen ger en skev bild av kroppar och träning. Såna som jag känner är för sexistiska, för upptagna av att posera på bästa sätt för att se smala och perfekta ut, och såna som helt enkelt är mer fokuserade på utsidan än på insidan. Inte för att jag hyser nåt agg mot dem men för att det ger mig fel slags inspiration. Eller inte inspiration alls faktiskt. Och jag har lurat mig själv så mycket förr och trott att det har inspirerat mig, men det är bara dåligt.
Jag inspireras av två saker:

  • Tjejer med starka kroppar som kan göra många saker (med kroppen), och lyfta tungt.
  • Tjejer som trivs bra i sina egna kroppar (det syns i ögonen och hållningen)

Det är såna tjejer jag vill följa. Så tack för tipset Linda! Och jag älskar bilden på dig. Du är en av dem som jag inspireras av. Go girl 💜
De här två ❤️  Om jag kan få dem att förstå vad livet handlar om – och inte handlar om – så är jag lycklig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att de förälskar sig i människor, inte i kroppar.videos eller bilder alcudia stranden

0 thoughts on “#WeWearWhatWeWant

  1. så bra beslut! Jag har också tagit det ställningstagandet. Att följa sådana tar mer energi än vad det ger, så bort med “energitjuvarna” och “ångestframkallarna” 😮

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *