Utrensning pågår

Det är så himla skönt att rensa, och låta det få ta tid. Under tiden som jag håller på är det ganska rörigt här hemma, men så blir det också desto bättre. Och det får vara rörigt under de här veckorna, vem bryr sig? Det blir ju en massa småjusteringar både här och där, vilket är kul, men jag köper inget nytt eftersom jag ju rensar. Herregud, alla borde rensa ut sina onödiga prylar. Det är bra för både hemmet och själen 🙂
Rörigt.Jag har dock gjort några undantag i den där inhandlingen den här gången kom jag på: Växter har fått komma in ändå. Och så de här två tavlorna, som jag älskar. En över Stockholm – där jag kommer ifrån, och en över Skåne, där jag bor. Så himla fina.
Men nu ska jag gå iväg och köra ett PT-pass utomhus. Härligt att kunna vara ute 🙂

0 thoughts on “Utrensning pågår

  1. […] På tal om att jag ska ut i parken och köra ett PT-pass, så är det med en tjej som har blivit mamma relativt nyligen. Så det vi kommer börja med att kolla är mammamagen. Om magmusklerna har växt ihop vill säga, eller om de fortfarande är delade. Om de inte har växt ihop ska man vara försiktig med vissa övningar, till exempel sit ups och crunches – då är det bättre att köra plankan till exempel. Så det är det absolut första vi kommer att göra – kolla om magmusklerna är delade eller inte. […]

  2. Håller helt med om utrensning! Gör det smått med jämna mellanrum men nu när vi flyttade så gjorde jag det ordentligt. Över tio flyttlådor fick gå vidare och nu när vi är på plats så märker jag att ett lass till kommer få gå bort. Det är verkligen viktigare än man tror med tanke på hur lätt det är att samla på sig saker och ting. Målet är att bara ha sådant som jag verkligen verkligen tycker om eller sådant som bär på något form av minne som jag känner starkt för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *