Huvudvärken tillbaka

Det här är så himla tröttsamt. Mio säger alltid att han inte tror att det är den vanliga shunthuvudvärken som är tillbaka, men jag vet inte… det verkar nästan så 🙁 Även om jag verkligen, verkligen hoppas att det är nåt annat. Men han har ju ingen feber, ingen förkylning, ingenting annat. Det är det som talar emot att det skulle vara ett virus. Och att det alltid brukar börja så här. Ont, hängig, vill mest ligga ner, väldigt känslig, mer ont ibland och mindre ibland. Om det inte går över innan helgen måste jag börja fundera på att göra nåt. Nåt annat än vi har gjort tidigare, men jag vet bara inte vad. Söka vård utomlands? Åka till ett annat landsting? Vad kan man göra? Vad gör folk som inte hittar nån diagnos över huvudtaget egentligen? Det är ju ännu värre. Ger de upp? Det kan man ju inte göra.
Vill så gärna ha en frisk liten kille. Alltid ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *