Sh’bam och annan gruppträning

Jag tjatar ju ofta om mitt Sh'bam och hur mycket jag älskar det. Nu kommer det snart en ny release och vi får väl se vad jag tycker då. Nu när jag precis har börjat känna mig rätt duktig. Jag kan liksom all koreografi. Typ. Vilket jag aldrig kunde förr i tiden när jag gick på Aerobic. Jag hatade när jag började tappa det halvvägs, och så var jag bara helt ute ur hela koreografin och hade svårt att komma in i det igen. Men med Sh'bam är det annorlunda. Det är lite enklare.
Hur som helst – om ni också vill gå på Sh'bam och andra gruppass så vill jag tipsa om att Let's deal just nu har en superrabatt för årskort på Nordic Wellness. Här i Malmö tror jag att det är just Nordic Wellness som har störst gruppass-program så jag slår definitivt till på ett år till. Så himla passande att mitt kort går ut just precis nu. Här finns erbjudandet.1723421

0 thoughts on “Sh’bam och annan gruppträning

  1. Tack för tips! Förra året hade jag ett kort som jag använde en (1) gång. Det blev ett väldigt dyrt träningspass… ?Tänker att jag ska bättra på den statistiken den här gången!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *