Nattskift och morgonskift

Den där podden alltså, som vi var på The Conference och gjorde... Maj gadd vilka bekymmer vi har haft. Först var det en mick som inte hade spelat in vissa delar, och sen trillade hårddisken i golvet. Efter många om och men, och mycket oro, fick vi tillbaka grundfilerna, men Anni fick börja om sitt arbete från början. Btw, om ni råkar krascha en hårddisk så där som vi gjorde så ska ni lämna in den här på DOS Datorer och Service. De fixade det för ca 3,000:- och gav oss dessutom ett gratis kostnadsförslag. De andra som vi pratade med tog en sisådär 10,000:-
Hur som helst – vi fick i alla fall färdigt den i natt. Eller vi och vi, det var ju Anni. Tror hon höll på till ett, två nån gång. Men nu är den klar och kommer att publiceras idag. Med en massa klokheter från smarta människor på The Conference. Och nu när Anni har gått och lagt sig så tar jag över. Ställde klockan på 5 för att sitta hemma och jobba undan nu på förmiddagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *