Så här ser en bra blogg ut

Idag träffade jag en jättehärlig bloggkollega, nämligen Clara från Bossbloggen, och givetvis pratade vi en del om just bloggar och bloggande, och nu tänkte jag dela med mig av några saker som jag tycker att en bra blogg ska innehålla. Jag känner själv att det är svårt att uppfylla alla punkter men försöker i alla fall att anamma vissa:

  • Bloggen får gärna vara nischad inom ett eller ett par områden.
  • Gärna en viss personlig touch (jag läser sällan bloggar som ser ut som glossiga modemagasin) så att man “lär känna” personen som bloggar.
  • Bra bilder – de behöver inte vara perfekta i ljus och komposition. Bilder kan också vara bra tack vare en skön stämning med människor.
  • Inte för långa inlägg, men gärna nåt slags innehåll istället för “Idag har jag gjort det här, och sen det här och sen det här.” Hellre ett ämne med ett start och en conclusion typ.
  • Gärna fler bilder så att inläggen lättas upp. (Lättare sagt än gjort)
  • Listor är kul och lättläst.
  • Att bloggaren är sig själv och inte försöker vara som någon annan.

Vad tycker ni? Det hade varit så kul att höra hur ni andra tänker. Vad gör en blogg bra?
Jag valde lunchställe. Holy Greens. Så klart.mat från holy greens
 

0 thoughts on “Så här ser en bra blogg ut

  1. Det var fantastiskt roligt att träffa dig och få ta del av den fina energi du sprider IRL också 😀 Håller med om punkterna ovan och kan lägga till bloggens design på min lista. Gillar när bloggars utseende gör det enkelt att läsa och hitta i 🙂 Hoppas huvudvärken släpper snart och att du får en bra vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *