Uppsnappat

Några klokheter som jag har snappat upp senaste veckan:

  • “Gör du ingenting kommer ingenting att hända – gör du någonting så kommer någonting att hända.” Älskar det! Hört i Styrkebyrån i det avnsittet där de pratar om knäböj. Lyssnade på det igår morse på väg till mitt knäböjspass.
  • Om man vill öka chansen till icke-onda hälsenor när man powerwalkar långt eller joggar så ska man knåda sina vader ordentligt. Ofta och hårt för att komma in djupt. Det är ofta där det är stelt, och det är det som kan påverka hälsenan. Bland annat. Detta berättade min osteopat för mig och knådade samtidigt upp min ena vad från hård till mjuk.
  • “Ta ut glädjen i förskott och fira så mycket det bara går.” Det pratade Jessica och Angelica om i senaste avsnittet av Tvillingpodden. Sånt älskar jag! Jag vill inte alls hålla tillbaka och tänka “App app app, nu ska vi inte ta ut nåt i förskott”. För det enda som kan hända är att man var glad och firade i onödan. Om man är glad och energifull (från hjärtat) så brukar det dra till sig bra grejer så det är bara att köra tycker jag. Och fira så mycket det bara går!
  • “Plötsligt händer det!” Här kommer en egen klokhet som jag kom på häromdagen. Ja nu sitter jag alltså här och citerar mig själv. Det är lite oskönt men strunt i det. När man stretchar höfterna… det är svinjobbigt, svintråkigt och jag tycker själv att det händer ingenting. Men nu har jag fattat… Det händer ingenting, och så händer det ingenting och så händer det ingenting – och plötsligt, från en gång till en annan, så bara händer det. Man blir mjukare. Det tar alltså ett tag och det känns rätt hopplöst. Men fortsätt så kommer belöningen med besked. Nu kommer jag plötsligt mycket djupare ner, vilket gör att jag också kan gå djupare ner och bli starkare i knäböj.

stretcha höfterna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *