Höga blodsockervärden och pressutskicksmorgon

God morgon! Jag är så glad över att Mio hade en bra dag och kväll igår, men däremot så gick det åt skogen med blodsockret inatt. Det är det som händer när han spelar fotboll: först blir blodsockret lågt som tusan – och så äter han lite, fortfarande lågt, äter lite till, fortfarande lågt, äter lite till och vips så skjuter det i höjden. Under natten. Jag hatar diabetes. Diabetes är verkligen en sjukdom som tar det här med balans till en orimlig nivå. För den där jäkla brädan som man står på är så smal och tillåter inga svängningar. Balans och perfektion – det är vad den där sjukdomen kräver.
Nu på morgonen har jag skickat ut ett pressmeddelande (som handlar om oss själva. Mer om det imorgon) och de andra sitter och skickar ut pressmeddelande åt vår kund som lanserar i Sverige idag. Så det är en stor pressutskicksdag för vår del. Håller tummarna väldigt hårt för att vi når ut, speciellt för vår kunds räkning!
För de har en väldigt bra produkt…Iamrunbox alexandra
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *