Säg hej till Iamrunbox

Vi har jobbat sen i somras med det här fantastiska bolaget (grymma entreprenörer bakom) som idag lanserar i Sverige. De har redan sålt sin produkt i närmare 30 länder, och Sanna har haft äran att testa den – när hon åkte till USA i somras på semester – och under hela resan packade upp linne efter linne som fortfarande var välstrukna. För det är det som är grejen, att när man packar ner sina kläder på morgonen – kanske för att springa till jobbet eller för att gå och köra sitt yogapass eller gympass – så kan man räkna med att nån timme senare packa upp dem i samma skick, dvs. släta och fina. Jag ser också ett annat väldigt bra användningsområde: nämligen när man ska på middag eller after work direkt efter jobbet och vill byta om till nåt som inte ligger nertryckt i en liten hög i väskan.
Idag lanserar de alltså i Sverige och vi är stolta över att få jobba med dem – och ni kan ju bara tänka er hur kul det är att skapa innehåll kring träning och hälsa. Halleluja.
Första bloggartikeln handlar om “hur man kommer igång med träningen utan att tappa motivationen efter ett par veckor. 
Jag har fram tills nu anpassat dagens kläder efter om jag ska till gymmet före jobbet eller inte. Har liksom tänkt att jag måsta ha kläder som inte blir skrynkliga de dagarna men ska nu testa den här boxen, som man alltså kan stoppa ner i sin vanliga väska, och som håller mina kläder skrynkelfria. Hur bra?väska iamrunbox gymväska iamrunbox alex

0 thoughts on “Säg hej till Iamrunbox

  1. Jag blev nyfiken och gick in och kollade på deras hemsida. Spännande produkt. Nu vet jag inte vilken roll ni har i det hela, men jag vill bara informera att jag, när jag bara snabbt skrollade genom sidan, hittade flera stavfel (bl.a white-colar employees, pakaging tips, water ressistant). Det är ett absolut no, no på en kommersiell sida. Ser inte så seriöst ut.
    Min simpla rekommendation: lusläs och ändra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *