Tekniskt strul&kursledare idag

Hörni, jag vet! Det var lite tekniskt strul igår. Orkar inte förklara varför, för det är en högst ointressant story. Men vet ni? I natt har jag sovit mer! Inte i närheten som en vanlig person, men ändå mer. Jag längtade så att jag höll på att svimma tills Alvin skulle komma hem. Han var på fotbollsträning med sin pappa och kom hem strax efter 19. Varför jag väntade? Jo men jag ville gå och lägga mig. Där har ni nivån på min trötthet.
Så vi la oss 19,30 och kollade på vår serie. Det är vår grej – att kolla serie på kvällarna. Kanske inte världens bästa att ha en skärm det sista han har, men det är en så otroligt mysig rutin som jag liksom vill ha med honom. Bra eller dåligt, jag vet inte. Ska man tro bästis-Peter – som jag intervjuade i På Insidan angående just sömn och sömnproblem – så är det dåligt.
Nu ska jag gå igenom innehållet i min kurs en sista gång. Ska vara kursledare för Grafiska Akademin idag i  “Affärsnytta i sociala medier” och “Facebook för företag”. Det är första gången och det ska bli så himlans kul. Annorlunda dag – men kul. Och sen… Wiiii… sen ska jag packa till Svalbard dit jag åker i natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *