Och så var det Mios tur

Efter en väldigt hektisk vecka, på många olika sätt, så kom den stora finalen i natt. När det äntligen kändes som att vi skulle kunna andas ut – både över Alvins andningsproblem som helt klart är bättre, men långt ifrån bra, och från mina åtaganden – så händer det som inte får hända: Vid tolv inatt vaknade jag av att Mio skrek rakt ut. Han skrek och hade panik av smärta. Ont i huvudet igen. Och eftersom han har en shunt inopererad så är det alltid raka vägen in till akuten som gäller. Det kan nämligen vara stopp i slangen. Men jag började med att försöka lugna honom för att se om det eventuellt skulle avta, men så blev det bara värre.
Så då sitter jag allltså där med ena barnet som ligger och andas högt och ansträngt och så andra barnet som sitter och skriker och kräks av smärta. Helt sinnessjuk situation. Och det enda jag tänker på är att jag inte vill lämna Alvin (som är väldigt mammig de här sjukliga dagarna) men att jag måste in med Mio. Jonas kommer hitrusandes och jag ringer ambulans. Det går omöjligt att få iväg honom sittandes i en bil när han har så där ont. Men så efter en kvart så märker jag hur det börjar avta pyttelite och avbokar därför ambulansen, tänker att vi kan köra in själva om det inte avtar mer. Men det gör det. Det blir bättre och bättre och till slut så vågar vi ta beslutet att stanna hemma. Jonas åkte hem igen och vid 3-tiden somnade Mio och sov gott. Men vaknade förstås sämre än vanligt. Så det blir hemmadag för båda barnen idag. 
Och nu måste vi backa bandet med Mio. Det kan inte vara så här. Vad är det som är fel? Vi pratade om det inatt – vi måste nog försöka börja om från början. Men hur gör man det? Vi kan ju inte gå till vårdcentralen som om inget har hänt. Ja vi måste kolla upp det där helt enkelt…
Mina små älsklingar ♥ Hoppas att det lugnar ner sig med sjukdomar här snart…
PS. Jag ska berätta mer om dagarna senare idag. Har ju varit på Internet i Fokus en heldag, och på Better Bloggers-event med Linda och ett gäng härliga bloggare. 

0 thoughts on “Och så var det Mios tur

  1. Alltså fyyy vad ni kämpar just nu! ? Lider verkligen med er och håller alla tummar jag kan för att alla ska må bättre så snart det bara går. ✊?
    Stor kram! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *