Idag ska jag träna för en hel vecka

God morgon lediga söndag! Så himla härligt med en heeelt ledig dag denna extremt hektiska vecka. Jag har inte tränat sen i söndags. Det är en hel vecka sen! Det är över 1 1/2 år sen som jag inte har tränat på så lång tid. Men det har liksom inte funnits tid. I måndags jobbade vi 8-20, i tisdags blev Alvin inlagd, i onsdags kväll när vi kom hem så stack jag direkt iväg på Better Bloggers-eventet på Hotel Duxiana. Och det var himla trevligt – fast jag egentligen tyckte att det var jobbigt att lämna Alvin hemma.
De hade fixat det väldigt fint på Hotel Duxiana, och bjöd på soppa och ostar.
 
Jag och Linda pratade. Linda pratade mycket om själva influencerbranschen och om hur vi borde lära oss att ta betalt.
Och jag pratade om mitt favvisämne: hur man skapar bra innehåll.
Det var ett härligt gäng där, bestående av ett 30-tal bloggare, och jag kom på att vi borde köra fler såna här events lite då och då, med max 30 personer. När man är så få blir det högre kvalitet på nätverkandet. Vi kommer köra igång nåt på PR with an Edge. Stay tuned…
I torsdags var jag som sagt på Internet i Fokus och var moderator hela dagen och i fredags var jag hemma med sjuka barn och var sen på AW med Johanna på kvällen.
Så idag är alltså första dagen (var lite för trött igår) som jag är pigg och kan komma iväg till gymmet. Det ska bli så himla härligt!
 

0 thoughts on “Idag ska jag träna för en hel vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *