God morgon ny vecka

Nu håller vi tummarna för att det blir en mer normal vecka den här veckan. Förra veckan bestod av sjukdom, sjukdom och återigen sjukdom. Kombinerat med jobb sena kvällar, konferens och kvällsevent. Hur mycket kan få plats i en och samma vecka egentligen? Ja ja, den här veckan hoppas jag på mer friskhet och inte så extremt fullproppat schema. Igår körde jag ett dubbelt träningspass, både rygg, rumpa och ben – så det tog närmare två timmar (av underbar egentid) på gymmet. Älskar att känna att musklerna har jobbat. 
Ja men jag måste säga att alla ni som har svårt att motivera er – tänk inte på att ni ska träna för att gå ner i vikt, för att bli snyggare, för att ni är dåliga annars eller nåt sånt dumt. Tänk istället på den sköna känslan i kroppen efteråt. Det är njutning.
Anni och Sanna åker till Stockholm idag så det är bara jag och Mandy på kontoret. Så det lär bli full fart om vi ska hinna med allt som ska göras. Egentligen så skulle jag till Stockholm men så länge Alvin har kvar tumören i halsen, och med tanke på att vi var väldigt nära att behöva åka in med Mio också förra veckan så känner jag att jag inte vågar lämna stan. I alla fall inte så långt borta. Vad skulle Jonas göra om ett av barnen behöver åka till akuten? Visst har vi föräldrar och vänner och så, men jag hade fått panik om jag inte hade varit här. Så Anni åkte istället. 
Så då är det alltså “bara” jag och den här snyggingen på kontoret. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *