Byta namn – kom med förslag

God morgon! Idag har jag en dag med bara två möten – ett roligt och ett som är väldigt mycket tyngre. Men förhoppningsvis är jag väldigt lättad efter lunch.
Vi funderar på att byta namn på PR with an Edge, dels för att vi jobbar väldigt lite med PR och dels för att det är ett engelskt namn. Men jag vet inte hur bra det är egentligen… att byta så där. Men vi får se, vi har i alla fall planerat att ha ett möte kring det – och då helst ett där vi inkluderar vin eller bubbel eller nåt. Vi tänker att kreativititen då kommer explodera. Vad tror ni? Borde vi byta? Det vi jobbar allra mest med är content, sociala medier och poddar. Eller egentligen: Vi jobbar med att nå ut i nya kanaler. Typ. Och alltså inte alls lika mycket med PR och pressmeddelanden som i början när vi startade.
Har ni några förslag? Gärna ett svensk namn.
 
 

0 thoughts on “Byta namn – kom med förslag

    1. Ja men vi gör redan det så vi har redan kunderna… det har liksom blivit så av sig själv eftersom det är där vi är grymt duktiga. Men framförallt – det viktigaste- så skriver vi först och främst bloggartiklar för att sen kunna sprida 🙂 Tack! 🙂

  1. PR idag är ju inte vad det har varit då det mest handlade om att skicka ut pressmeddelanden och bearbeta journalister. Idag har nästan PR och sociala medier vuxit ihop så namnet "with an edge" där det står för det nya är ju klockrent!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *