Tjejkväll – Kommer ni?

Idag ser jag fram emot en härlig mix av rotfyllning (Jippi), enskilda samtal med mina kollegor (Jippi utan ironi), friska barn (hoppas jag. Mio kändes bättre igår kväll), långt möte för att prata om lite olika saker och sen träning ikväll. Och på tal om träning – Ni som bor i Malmö måste komma till tjejkvällen. Det ni kommer få med er därifrån är:
  1. att ni lär er en himla maskiner
  2. att ni får hjälp med er teknik under ett gemensamt träningspass (för att kunna träna så effektivt och säkert som möjligt)
  3. kunskap om hur man med enkla medel kan få ett hälsosammare liv
  4. kunskap om hur du kan jobba med din motivation
  5. kanske du dessutom träffar en ny träningskompis. Det är faktiskt riktigt kul att vara två stycken som tränar tillsammans.

Kom! Det kommer bli jättekul. Är du nybörjare kommer du bli peppad att börja – för det är nämligen så att om man känner sig mer kunnig och säker så känns det lättare att gå in i gymmet – och är du träningsvan så kommer du kunna utvecklas. Ses den 12 november då? Anmäl dig här! Och sen när du har gjort det så borde du attenda Facebook-eventet också – för att se vilka andra som kommer dit.

 
 

0 thoughts on “Tjejkväll – Kommer ni?

  1. Hej, det låter så himla kul, och framförallt bra och lärorikt. Jag har två vänner på besök den helgen och osäker på hur intresserade de är, men ska kolla med dem. Är det platser kvar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *