Möten och nätverkande

Det som jag älskar allra mest med mitt jobb är människorna. Människorna som jag jobbar med och människorna som jag träffar. Jag har möten i princip varje dag, ofta flera gånger om dagen – och ofta med människor som inspirerar mig på ett eller annat sätt. Igår träffade jag Apollonia som jobbar på ett företag som håller på att ta fram en sjukt cool klocka. Mer om den i ett annat inlägg, när den har lanserats…
På väg till lunchen, som vi skulle ha på Mec där vi sitter, så stötte jag på den här gamla kompisen. Han är på Mec ibland och jag ääääälskar honom. Han är så extremt stor – ja alltså tyvärr så framgår inte det av bilderna – och så otroligt lugn och cool så man kan inte låta bli att gå fram och umgås lite med honom. 
Men väluppfostrad som han är så vet han att han måste ligga helt lugnt och stilla när han är på Mec – trots att folk kommer fram och pillar på honom. Ja för han är verkligen väldigt stor och fin så många gör just det.
Med Apollonia pratade jag dels om våra jobb och dels om nätverkande. Det här med att hänga med, och träffa bra och inspirerande människor, det är verkligen en sån himla bra grej. Det är det som får mig att utvecklas och gå framåt. Lyssnade på Säker Stils senaste avsnitt där Emilia pratar om hur bra det är att våga fråga lite mer personliga frågor när man är på jobbmingel och liknande. bra! Älskar det. Jag är en sån som snabbt tröttnar på att prata om jobb och som mycket hellre vill höra om den personen som jag pratar med. 
Hur som helst, sen på kvällen blev det ännu mer nätverkande – jag var nämligen på julbord på Hipp. Himlans trevligt med nästan bara nya människor. 
I svart sammetsklänning.
 
 
Ibland så tänker jag att jag ska försöka ha mötesfria dagar och mötesfria veckor, men sen så inser jag att det är ju de där mötena som är mitt jobb. Och som jag faktiskt älskar att hålla på med. Hur är det med er – gillar ni att träffa nya människor och springa på möten titt som tätt? Eller gillar ni bättre att sitta vid en dator och utföra mer praktiskt arbete?

0 thoughts on “Möten och nätverkande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *