Min lördag

Jag tog inte så många bilder igår men lyckades ändå fånga några ögonblick. De här vindstilla morgnarna är man inte bortskämd med när man bor på en ö, så morgonpromenaden, som alltså var i lä, med lilla Bruno var magisk. Vindstilla och ganska kall. Men det ordnade jag med en himlans massa – inte så matchande men ack så varma – kläder. 
Så här stilla vatten är inte särskilt ofta man upplever på vintern.
Sen, innan det var dags för Köpenhamn, så kollade jag in ett par avsnitt av “Naken” på SVT Play. Himla märklig men kul grej. Det är en serie som går ut på att några personer ger ifrån sig allt de äger. Alltså allt! Till och med sina kläder. Och så ska de leva så i 30 dagar – fast får hämta tillbaka en sak om dagen. Alltså vilken grej. Jag älskar tanken om att testa att leva utan saker, men hade helst avstått det där med att göra det naken. 
Sen bar det iväg till Köpenham och tivoli. Har man inte kommit i julstämning innan så gör man det garanterat när man kommer dit. Så himla juligt och fint. Älskar julen!
 
På tivolit hittade jag den här fina installationen som jag vill ta efter rakt av. Har alltid velat ha små handdukar som man kan använda som engångshanddukar och sen kasta ner i en tvättkorg. 

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *