När tiden inte räcker till

Måndagar är ändå den allra bästa dagen måste jag säga. Det är sån energi och sånt tempo då. Vi börjar alltid med milslånga möten – både interna och externa – och sen kör vi på och gör allt som behövs för att kicka igång veckan. Under mötet går vi igenom alla kunder och fördelar arbetet som ska göras under veckan mellan oss. Tanken är att man ska kunna variera sig och göra sånt som man tycker är kul. Är man sugen på att klippa poddar så gör man det, vill man hellre skriva gör man det. Och så vidare.
Vi brukar köra våra möten i poddrummet, och allt eftersom vi växer så blir det mer och mer “på-golvet-möten”.
Vi lyxade till det och beställde lunch med utkörning från Holy Greens. Mums.

På eftermiddagen hade vi alla ett möte med en otroligt spännande potentiell kund. Om de lyckas med det som de ska göra – vilket det känns i luften som att de kommer att göra – så kommer vi i framtiden sitta stolt och säga “Vi var med när det började”. Ni vet, när grundarna är såna där gurus i nivå med Steve Jobs och Mark Zuckerberg. Höga tankar? Ja men det är inte ofta jag tror så mycket på nåt som på det här. Dels för att jag tror på dem som entreprenörer och dels för att det är en bransch som behöver innovation och som är enorm. Ja, det här är ett företag som jag skulle kunna investera i. Det ska bli spännande att följa det här.
Men nu ska jag ta hand om mina små barn som fortfarande är sjuka. Dagarna är helt totalt crazy eftersom jag antingen försöker vara på två ställen samtidigt eller (som idag) har ångest för att jag inte är med mina små killar hela tiden ♡ Men tiden räcker liksom inte till…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *