Nyårsmål

Jag ser väldigt mycket fram emot att sätta upp nyårsmål! Nyårsmål är positiva mål om sånt som jag vill göra eller utveckla under kommande år. Inga ångestgrejer som är svåra att hålla. Det får gärna vara utmanande – men det ska liksom inte vara drivet av något negativt (typ: Jag måste gå ner i vikt eller Jag måste träna hårdare).
Jag brukar ha både personliga mål, det vill säga sånt som handlar om mig själv, och mer praktiska mål. Ett mål som jag redan vet att jag ska ha: Gå på fler inspirerande och utbildande föreläsningar.
Vi vill verkligen ligga i framkant när det kommer till Sociala medier, poddar och Social Selling, och bara för att jag en gång har gjort det så betyder inte det att jag per automatik alltid kommer att göra det. Det rör sig väldigt, väldigt snabbt och det gäller att hänga med om man vill förstå vad som händer innan det händer. Och så tänker jag att det är bra inspiration inför våra egna kundcase, så att vi hela tiden kan förnya oss med dem. Det värsta som finns är en byrå som efter ett tag, med sina kunder, blir trötta och bara kör på i samma bana. Vi vill tänka om emellanåt, och vara innovativa. Precis som i andra relationer egentligen. Det måste hända nåt, man kan inte bara slappna av och låta dagarna gå. En annan sak som är bra med att gå på föreläsningar är förstås att jag träffar folk. Det är ju hur kul (och bra) som helst.
Sist jag var på föreläsning så var det… på min egen, där jag pratade om Social Selling. Jag skulle mer än gärna gå och lyssna på någon annan som pratar om det. Man blir aldrig, aldrig, aldrig fullärd.
Och när det gäller nyårsmålen… to be continued… Brukar ni ha nyårsmål?
 
 

0 thoughts on “Nyårsmål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *