Hej vad det går… eller inte…

Vart ska jag börja egentligen? Det har hänt så mycket de senaste veckorna så min tid har prioriterats till annat än bloggen. Julledigheten har handlat mycket om att komma ikapp med alltifrån tandläkarbesök, besök på allergimottagningen, besök hos osteopaten och så vidare. Och om att hänga mycket med barnen. 
Så fort jag inte har bloggat på ett tag så känns det som att jag måste uppdatera så himla mycket, uttömmande, långt, stort och… tungt, och därför blir det som en börda som jag inte orkar ta tag i. Så nu gör jag det bara istället: Kommer med det första blogginlägget på länge utan att vara så uttömmande…
Jag har funderat mycket på vad jag min blogg ska innehålla i fortsättningen, och det är lite där jag har fastnat… Är det bara entreprenörskapet jag ska skriva om? Eller ska jag fortsätta med att blogga om träningen också? Eller bara? I såna fall, på vilket sätt då? Barnen – är det så kul egentligen? Ja sånt har jag funderat på. 
Jag har också funderat på hur jag ska göra med alla mina kanaler generellt… Vilka ska jag fokusera på och vad ska dela med mig avi varje kanal? Typ så… Nån som känner igen sig kanske? När jag blir så här så slutar det med att jag gör ingenting… Varken bloggar, Instagrammar, YouTubar eller nåt annat… 
Men nu är jag alltså här igen – och håller nog på att få till nån slags form för bloggen i mitt huvud. Tror jag…
Men ni då? Hur mår ni? Long time no seeing ju! 🙂

 

0 thoughts on “Hej vad det går… eller inte…

  1. Hej! Jag måste erkänna att jag var lite orolig att något allvarligt hade hänt er eftersom du inte uppdaterade blogg, insta eller poddade under jul och nyår. Skönt att höra att det bara var en paus från sociala medier.
    Jag har ingen aning om hur jag hamnade på din blogg för evigheter sedan när du bloggade en hel del om mode och om barnen. Men jag fastnade för dig och har följt dig sen dess.
    Jag inspireras av din mångsidighet och gillar att kunna följa dig som entreprenör, som personlig tränare, som mamma, ditt rensande hemma, när du skriver om mode osv. osv. Dvs. allt!
    Utan att ha träffat dig så tycker jag att en härlig personlighet lyser igenom i allt du gör.
    Jag skulle gärna se att du har kvar en social kanal där man får alla tårtbitar i livet och får följa dig i farten. Det kan vara instagram eller bloggen. Ibland har du uppdaterat bloggen med 5 superintressanta inlägg på väldigt kort tid. Då känner jag att jag gärna hade fått dem mera utspritt för att kunna kommentera och ge något tillbaka till dig. Jag förstår om du inte vill ha ett fast schema för dina blogginlägg som ger stress när något kommer emellan och du inte kan uppdatera som tänkt. Men tex. träningsinlägg kan du ju skapa i förväg och publicera när du inte hinner skriva ihop andra inlägg.
    Detsamma gäller modeinlägg som jag gärna skulle vilja se från dig igen. De är rätt sällsynta nu för tiden men mycket saknade av mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *